محصولات مرتبط
پوشش دهی ظروف مسی
برای پوشش دادن بهتر و موثر تر ظروف مسی باید مراحل زیر با دقت انجام شود زیرا کوچکترین خطایی، باعث می شود پوشش کنده شود.
1- جداره داخلی ظرف مسی را کاملاً تمیز می کنند.
2- درون ظرف، کمی شن نرم و کاه می ریزند که قابلیت اشتعال پیدا کرده و درون ظرف نیز آتش ایجاد کنند.
3- توسط دمنده های خاصی، ظرف مسی را حرارت داده و یا اینکه بر روی شعله می گیرند تا ظرف کامل داغ شود و قلع درون ظرف ذوب شود و براحتی برای پوشش دهی، حرکت کند.
4- در مرحله نهایی، مقداری پودر نشادر و قلع را با هم درون ظرف مسی داغ شده ریخته و بدلیل بالا بودن حرارت ظرف مسی، قلع ذوب شده و بصورت مایع در می آید. با حرکت دادن ظرف، قلع روی دیواره داخلی ظرف می چسبد و پوشش دهی انجام می شود.
خب حالا با خیال راحت میشه غذاهای خوشمزه ای رو در ظروف مسی درست کرد و هیچ مسمومیت و مشکلی پیش نخواهد آمد اما این مساله رو در نظر داشته باشید که اگر پوشش کنده شود و یا ضخامت آن خیلی کم شود، دوباره باید پوشش دهی انجام شود تا از ورود مس اضافه در خوراک، جلوگیری شود.
دیدگاه خود را بنویسید